Web Analytics Made Easy - Statcounter

سایت اتحادیه جهانی کشتی به اعلام سیدبندی مسابقات جهانی ۲۰۲۲ در کشتی فرنگی پرداخت.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانا؛ در حالی که مسابقات جهانی کشتی ۲۰۲۲ از ۱۹ شهریورماه در شهر بلگراد صربستان آغاز خواهد شد و قهرمانان نام‌دار کشتی فرنگی و آزاد جهان به روی تشک این رقابت‌های معتبر خواهند رفت، سایت UWW طی گزارشی به اعلام سیدبندی و رنکینگ فرنگی‌کاران حاضر در این دوره تورنمنت پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سیدبندی اما به جز ۲ فرنگی‌کار، اوضاع برای سایر کشتی‌گیران ایرانی چندان مساعد نیست و در ۸ وزن دیگر، کشتی ایران نماینده‌ای بین نفرات اول نداشت. محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم و محمدهادی ساروی در وزن ۹۷ کیلوگرم، نفرات نخست رده‌بندی اتحادیه جهانی کشتی در صربستان ۲۰۲۲ هستند.

بدین ترتیب در اوزان ۷۲ کیلوگرم محمدرضا مختاری در سید ۴، در ۷۷ کیلوگرم محمدعلی گرایی در سید ۲، در ۸۲ کیلوگرم پژمان پشتام در سید ۳، در ۹۷ کیلوگرم هادی ساروی در سید یک و در ۱۳۰ کیلوگرم امین میرزازاده در سید ۷ قرار دارند؛ البته UWW در این رابطه اعلام کرده که به دلیل تغییر لیست اسامی کشورها تا یک روز قبل از قرعه‌کشی احتمال تغییر سیدبندی وجود خواهد داشت.

به دلیل تحریم ورزشی کمیته بین‌المللی المپیک و اتحادیه جهانی کشتی علیه ارکان ورزش فدراسیون روسیه به دلیل حمله به اوکراین، این کشور نماینده‌ای در این دوره از مسابقات جهانی نخواهد داشت که همین موضوع باعث شده تا امیدها به کسب مدال مخصوصاً در کشتی آزاد بین سایر کشورها تقویت شود.

بر اساس قانون رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی، نفرات اول تا چهارم رنکینگ تا نیمه‌نهایی رقابت‌های قهرمانی جهان مقابل هم قرار نخواهند گرفت و در صورت راه‌یابی به مرحله نیمه‌نهایی، نفرات اول و چهارم رنکینگ به مصاف هم‌دیگر می‌روند و نفرات دوم و سوم نیز در برابر یک‌دیگر مبارزه خواهند داشت. به این ترتیب نفرات اول و دوم رنکینگ تا فینال با هم جدالی نخواهند داشت.   محمدرضا گرایی، قهرمان جهان و المپیک در سال ۲۰۲۱ به همراه محمدهادی ساروی، نفر سوم المپیک ۲۰۲۰ توکیو و قهرمان جهان در سال ۲۰۲۱ از مهم‌ترین امیدهای کسب مدال کاروان کشتی فرنگی کشورمان در بلگراد ۲۰۲۲ هستند که هر کدام از این کشتی‌گیران به‌ترتیب با رقبای نام‌داری مثل ویتالیس لازوفسکی از آلمان و الکس زوکه از مجارستان را برای تکرار رتبه نخست و دفاع از عنوان قهرمانی پیش روی خواهند داشت.   رنکینگ فعلی کشتی فرنگی قهرمانی جهان نیز به شرح زیر خواهد بود؛   ۵۵ کیلوگرم: ۱- الدانیز عزیزلی(آذربایجان) ۲- نوگزاری سورتسومیا(گرجستان) ۳- اکرم اوزترک(ترکیه) ۴- مکس نوری(آمریکا)   ۶۰ کیلوگرم: ۱- ژولامان شارشنبکوف(قرقیزستان) ۲- مراد ممدوف(آذربایجان) ۳- کنیچیرو فومیتا(ژاپن) ۴- گئورگ غریبیان(ارمنستان)   ۶۳ کیلوگرم: ۱- لری ابولادزه(گرجستان) ۲ -طالح ممدوف(آذربایجان) ۳- اریک توربا(مجارستان) ۴- ویکتور سیوبانو(مولداوی)   ۶۷ کیلوگرم: ۱- محمدرضا گرایی (ایران) ۲- مورات فیرات(ترکیه) ۳-حسرت جعفراف(آذربایجان) ۴- محمد الساید(مصر)   ۷۲ کیلوگرم: ۱- کریستوپاس اسلیوا(لیتوانی) ۲- اولوو غنیزاد(آذربایجان) ۳- گئورگ ساهاکیان(ارمنستان) ۴- محمدرضا مختاری(ایران)   ۷۷ کیلوگرم: ۱- سنان سلیمانوف(آذربایجان) ۲- محمدعلی گرایی (ایران) ۳- آکژول ماخمدوف(قرقیزستان) ۴- ویکتور نمس(صربستان)   ۸۲ کیلوگرم: ۱- رفیق حسین اف(آذربایجان) ۲- برهان آکبوداک(ترکیه) ۳- پژمان پشتام (ایران) ۴- میهایل برادو(مولداوی)   ۸۷ کیلوگرم: ۱- زورابی داتوناشویلی(صربستان) ۲- تورپال بیسلطانوف(دانمارک) ۳- باچیر آزارا(الجزایر) ۴- اسلام عباس اف (آذربایجان)   ۹۷ کیلوگرم: ۱- محمدهادی ساروی (ایران) ۲- الکس زوک(مجاریتان) ۳- کریل میلوف(بلغاریتان) ۴- آرتور الکسانیان(ارمنستان)   ۱۳۰ کیلوگرم: ۱- یاکوبی کاجایا(گرجستان) ۲- رضا کایالپ(ترکیه) ۳- یاسمانی آکوستا(شیلی) ۴- مانتاس نیستائوتاس(لیتوانی)

بیش‌تر بخوانید؛

کشتی قهرمانی جهان| اعلام ترکیب تیم ملی فرنگی ایران در رقابت‌ها   اتحادیه جهانی کشتی: جدال نفس‌گیر ایران و آمریکا برای قهرمانی جهان/ مبارزه جذاب پادشاه و جادوگر

منبع: دانا

کلیدواژه: اتحادیه جهانی کشتی قهرمانی جهان کشتی فرنگی نفرات اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۰۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک

مسعود کلهری کارشناس تیراندازی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درخصوص آخرین وضعیت ملی پوشان این رشته جهت حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار داشت: در رشته تیراندازی مسابقات جهانی برزیل آخرین مسابقه توزیع سهمیه المپیک پاریس بود که ملی پوشان ما موفق نشدند که سهمیه‌ای را به چهار سهمیه قبلی اضافه کنند. در حال حاضر هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر، شرمینه چهل امیرانی و فاطمه امینی در تفنگ بادی و محمد بیرانوند در اهداف پروازی تراپ موفق شدند جواز حضور در المپیک پاریس را کسب کنند.

وی افزود: هر چند امتیاز مسابقات جهانی برزیل در رنکینگ تیراندازان تاثیری نداشت اما هنوز توزیع سهمیه المپیک پاریس از طریق رنکینگ باقی مانده است. امتیاز مسابقات جام جهانی در رنکینگ المپیکی تیراندازان تاثیرگذار است بنابراین تیراندازان می‌توانند در مسابقات جام جهانی باکو و جام جهانی مونیخ که خردادماه برگزار خواهد شد جایگاه خود را در رنکینگ جهانی بهبود دهند.

این کارشناس تیراندازی ادامه داد: فاطمه امینی، شرمینه چهل‌امیرانی، نجمه خدمتی، پوریا نوروزیان و امیرمحمد نکونام در بخش تفنگ و هانیه رستمیان، گلنوش سبقت‌اللهی و سجاد پورحسینی در بخش تپانچه نمایندگان ایران در این مسابقات خواهند بود. هدایت تیم ملی تفنگ بر عهده مریم طالبی و تیم ملی تپانچه را محسن نصر اصفهانی برعهده دارند که امیدوارم بتوانند با هدایت خوب شان این رشته را مجددا صاحبه سهمیه کنند.

کلهری با بیان اینکه در رنکینگ جهانی ۱۰ نفر نخست می‌توانند مجوز حضور در بازی‌های المپیک را کسب کنند؛ گفت: سهمیه گرفتن در جام جهانی باکو و مونیخ هم آسان نخواهد بود. البته تعدادی از تیراندازان اعزامی ما قبلا موفق به کسب سهمیه شدند و این رقابتها را صرفا برای رسیدن به آمادگی بیشتر اعزام می‌شوند ولی در تپانچه بسیار امیدوار هستیم که سجاد پورحسینی و در تفنگ بادی پوریا نوروزیان و نجمه خدمتی بتوانند به سهمیه دست پیدا کنند.

این کارشناس تیراندازی در پاسخ به اینکه فکر می‌کنید در پاریس تیراندازان ایران بتوانند روی سکو بروند؛ توضیح داد: مدال گرفتن در المپیک علاوه بر شرایط روحی ورزشکاران و میزان آمادگی آنها به توان مربیان هم بستگی دارد. هر دو مربی ما باید ارزیابی خوبی از رقبای بچه‌ها داشته باشند. تیم تفنگ ایران چه در بخش بادی و چه در بخش خفیف در توکیو حتی به فینال هم نزدیک نشد اما در تپانچه بسیار موفق بودیم و دست به تاریخ سازی زدیم. امیدوارم در المپیک توکیو هم اخبار خوبی را از تیراندازان ایران بشنویم.

کد خبر 6094300

دیگر خبرها

  • نفرات برتر شش وزن نخست رقابت‌های کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • تداوم شکست بوکسورهای ایرانی در مسابقات قهرمانی امید و جوانان آسیا
  • حسن رنگرز: دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو؟ انتظارات را برآورده نکردند
  • قرعه کشی شش وزن نخست کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک
  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی
  • دلایل دعوت نشدن چند کشتی گیر به اردو/ انتظارات را برآورده نکردند
  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • شروع خوب نوشاد عالمیان در مسابقات عربستان
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران